Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Blog
Jakou tenisovou raketu vybrat pro začátečníka?
24.09.2019 Tenis
Jakou tenisovou raketu vybrat pro začátečníka?
Tenisová raketa pro začátečníka je lehká raketa s velkou hlavou a širokým rámem. číst celé
Jakou velikost gripu tenisové rakety?
20.09.2019 Tenis
Jakou velikost gripu tenisové rakety?
Je důležitá velikost gripu tenisové rakety? číst celé
Zobrazit všechny články

DOPRAVA

Zásilkovna 

  • od 65,-Kč
  • ZDARMA nad 2000,-Kč

Doprava na adresu v ČR

  • 98,-Kč - Doprva na adresu v ČR
  • ZDRAMA nad 3000,-Kč

PLATBA

  • Dobírka Zásilkovna - 15,-Kč
  • Dobírka - 30,-Kč
  • Převodem na účet - zdarma
  • Kartou - zdarma

Platby-kartou


NajduZboží.cz

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Kamila Korbelová - mTenis.cz, se sídlem Ostravská 699/26, 743 01 Bílovec, IČ 04994647 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Doprava a platba

Zásilkovna 

od 65,-Kč

ZDARMA nad 2000,-Kč

Doprava na adresu v ČR

98,-Kč - doprava na adresu v ČR

ZDRAMA nad 3000,-Kč

 


 

Dobírka Zásilkovna - 15,-Kč

Dobírka - 30,-Kč

Převodem na účet - zdarma

Kartou - zdarma

Platby-kartou

Kde nás najdete

mTenis.cz

Ostravská 699/26

743 01 Bílovec

Kontaktujte nás

Pro zboží objednané v eshopu je tento obchod jen výdejní místo : výdej zboží pouze po potvrzení mailem!

© 2008-2019 mTenis.cz
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.